Filosofia

Volem millorar la qualitat de vida
de persones majors de 65 anys.

Espai destinat a persones que mantenen la seva autonomia personal, però als que oferim un seguit de serveis per fer la seva vida més còmoda i amb millors oportunitats de socialització al Penedès.

Estem situats al centre de Vilafranca del Penedès, i per això es fa més fàcil l’accés a la vida comunitària, al comerç i a les activitats culturals.

Els espais estan adaptats, no només sense barreres arquitectòniques, sinó fets amb materials i dissenys que facin la vida quotidiana més còmoda.

A la planta baixa de l’edifici hi ha espais comuns que permeten compartir estones de lleure amb altres persones o amb els professionals, de manera que la persona que viu als allotjaments, mai està sola si no ho desitja.

Pot participar en les activitats que organitzaran els diferents professionals, fisioterapeuta, psicòleg, educadora social i infermera, que estan orientades a facilitar un envelliment actiu i saludable.

El suport d’un professional serà les 24 hores al dia, de manera que preservant la intimitat de cadascú en el seu habitatge, l’usuari sap que té al seu abast una persona sempre que ho necessiti, però sense perdre independència ni intimitat.

Tant els professionals com els espais estan pensats per atendre totes les necessitats que puguin sorgir.

En vull saber més de

Contacte

Podeu contactar amb nosaltres per demanar informació i concertar una visita.